‘STIL.het paviljoen’ (foto: Moon Saris)

‘STIL.de beeldentuin’ (foto Bjorn Frins)

‘niet vergeten’ (foto: Milde Fotografie)

‘niet vergeten’ (foto: Milde Fotografie)

‘STIL.de rondwandeling’ (foto: Moon Saris)

‘STIL.de beeldentuin’ (foto: Bjorn Frins)

Hoge Fronten – ‘Gluren’

Hoge Fronten Team (foto: Jonathan Vos)

Vanuit de oude cementfabriek AINSI in thuisbasis Maastricht brengt Hoge Fronten onder leiding van theatermaker Lieke Benders theatrale programma’s met een zuidelijke invalshoek op universele thema’s naar landelijk en internationaal niveau.

De voorstellingen van Hoge Fronten nodigen het publiek letterlijk en figuurlijk uit om in beweging te komen. Op zoek te gaan naar universele gelijkenissen, dwars door alle geloven, overtuigingen en individuele waarden en waarheden heen. In haar werk benadrukt Lieke Benders op speelse en poëtische wijze het maatschappelijke belang van nuance, mededogen en empathie. Daarbij altijd vertrekkend vanuit haar eigen waarnemingen van behoeften van mens en tijdsgeest.

Binnen het kleine kernteam van Hoge Fronten neem ik de zakelijke leiding waar. Dat doe ik samen met Violien Vocks. Mijn aandachtsgebieden zijn de meerjarige subsidieaanvragen, financiën en de interne organisatie. Violien heeft de verkoop van projecten (i.s.m. verkoopbureaus), fonds/projectsubsidies en (inter)nationale contacten onder haar hoede.

Instagram